Artičoka
Inulín, kyselina askorbová, karotin (provitamín A), ako aj vitamíny B1 a B2, ktoré sú obsiahnuté v artičokách, môžu napomáhať pri normalizácii látkovej výmeny, pozitívny vplyv majú aj na metabolizmus tukov, vďaka čomu artičoky:- Vo veľkej miere napomáhajú tráveniu, hlavne v prípade konzumácie nadmerného množstva uhľohydrátov a mastných jedál;
- Pomáhajú normalizovať biochemické procesy v pečeňových bunkách;
- Vo veľkej miere napomáha optimalizácii hladiny cholesterolu v krvi.
Vlastnosti artičoky:
- Žlčopudný a protizápalový účinok;
- Stimuluje cholesterolovú látkovú výmenu;
- Zlepšuje funkciu pečene.
Užívanie prípravku konzultujte so svojím lekárom alebo svojím liečiteľom!
Food and Nutrition Institute registračné číslo: 9720/2011