Heidelbeere Mit Zink
Heidelbeere Mit Zink

Artičoka

ArtičokaInulín, kyselina askorbová, karotin (provitamín A), ako aj vitamíny B1 a B2, ktoré sú obsiahnuté v artičokách, môžu napomáhať pri normalizácii látkovej výmeny, pozitívny vplyv majú aj na metabolizmus tukov, vďaka čomu artičoky:
  • Vo veľkej miere napomáhajú tráveniu, hlavne v prípade konzumácie nadmerného množstva uhľohydrátov a mastných jedál;
  • Pomáhajú normalizovať biochemické procesy v pečeňových bunkách;
  • Vo veľkej miere napomáha optimalizácii hladiny cholesterolu v krvi.

Vlastnosti artičoky:
  • Žlčopudný a protizápalový účinok;
  • Stimuluje cholesterolovú látkovú výmenu;
  • Zlepšuje funkciu pečene.

Užívanie prípravku konzultujte so svojím lekárom alebo svojím liečiteľom!

Food and Nutrition Institute registračné číslo: 9720/2011